Dibond/acrylaat

Dibond is dankzij zijn vormvastheid, duurzaamheid, weerbestendigheid en mooie verschijningsvorm heel flexibel inzetbaar. De matte uitstraling en extreme duurzaamheid komen samen in dit paneel, gemaakt van gerecycled PE met 2 aluminium toplagen. Het is een prachtig materiaal voor fotografische afdrukken als wanddecoratie.

Akoestisch met baklijst

Door te kiezen voor een foto op akoestisch materiaal vermindert u de galm in een ruimte. Een slechte akoestiek heeft veel nadelen. Het is hinderlijk en vermoeiend, het zorgt voor slechte verstaanbaarheid en u kunt zich moeilijk concentreren. Verbeter de akoestiek in uw ruimte met een mooie foto op akoestisch materiaal met een baklijst. Het akoestische materiaal wordt zwevend in de baklijst geplaatst voor een ruimtelijk effect. Een prachtige vorm van wanddecoratie.

Linnen

Uw foto wordt haarscherp afgedrukt op linnen. Het linnen is van zeer goede kwaliteit en de frames zijn gemaakt van duurzaam hout. Een foto op linnen is mat en heeft een lichte structuur. Het linnen is lichtgewicht en kan eenvoudig opgehangen worden.

Foto met lijst

Hélène is gespecialiseerd in het inlijsten van foto’s. In haar eigen fotostudio beschikt zij over een inlijstruimte met alle beschikbare benodigdheden en materialen. Of u nu kiest voor een klassieke, moderne, dunne of brede lijst. Alles is mogelijk.